پروتئین whey

E-mail Print PDF
(0 votes, average: 0 out of 5)

تغییر رویه زندگی  در دهه های اخیر بر هیچ کسی پوشیده نیست. این تغییر رویه به همراه تغییرات وسیع در نوع تغذیه انسان را نیز به همراه داشته است. ورزشکاران برای نتایج بهتر ورزشی افراد عادی برای بهتر زندگی کردن و کودکان برای رشد بهتر گاهی نیاز به مواد غذایی وسیعتر از حوزه های معمولی دارند. در اینجا سعی کردم به یکی از موادی که بسیار در مصرف روزانه افراد  به خصوص نسل جوان دیده میشود  بپردازم. در مقاله قبلی نیز به صورت کلی در مورد مکملها صحبت کرده بودم. امید است مفید واقع شود.

پروتئین   چیست؟whey 

پروتئین whey  که پروتئین سلطان نیز نامیده میشود از پروتئین های مغدی میباشد که از شیر گاو حاصل می آید. این پروتئین در مرحله تبدیل شیر به پنیر جداسازی میگردد.

پروتئین whey بیشترین اثرات تغذیه ای در بین سایر انواع پروتئین ها دارد. این پروتئین حاوی  آمینو اسید BCAA(1) میباشد  . BCAA   برای ساخت عضله و نیز نگهداری سطح بدست آمده در مقایسه با سایر پروتئین ها ضروری تر میباشد. 

همه ما میدانیم که پروتئین ها میتوانند به ساخت سلولهای عضلانی و ترمیم آنها کمک نماید. پروتئینها همچنین برای دوران رشد ضروری میباشند. یادآوری نمائیم که تنها عضلات  و عضله سازی نیاز به پروتئین ندارند بلکه سایر پروسه های موجود در بدن نیز نیاز به پروتئین دارند. بنابراین ما نیاز به پروتیئن برای ادامه حیات سالمتر داریم. پروتئین های مغذی را  در گوشت گاو ، گوساله ، گوسفند ، مرغ ، ماهی ، تخم مرغ ، برخی از حبوبات و دانه های گیاهی میتوان یافت. 

چه کسانی به پروتئین  Whey نیازمندند؟ 

در واقع پروتئین تنها نیازی برای بدنسازان و مردان عضلانی نیست. سایر ورزشکاران و افراری که در فعالیتهای روزانه خود نیاز به صرف انرژی بیشتر داشته و زندگی فعالی دارند نیز نیاز به پروتئین Whey دارند. اگر شما برای تمرینات ورزشی خود جدی هستید این پروتئین میتواند علاوه بر کمک به بهبود وضعیت عضلانی شما به ترمیم سلولها و بافتهای آسیب دیده در فعالیتهای بدنی کمک کند. 

آیا واقعا با  مصرف پروتئین Whey میتوان به نتیجه خوبی در اثر تمرینات دست یافت؟ 

در واقع اثرات مفید تنها حاصل استفاده از این پروتئین نیست. چهار فاکتور مهم در بهبود فرایند ساخت عضلانی و افزایش توانایی ورزشکاران میتوان مفید باشد که شامل موارد زیر هستند:

- تغذیه مناسب

- نوع تمرینات و جدیت در ادامه آنها

- استراحت و ریلاکسیشن

- وراثت و شرایط بدنی اولیه

پروتئین Whey تنها یک مکمل غذایی است که در ورزش به نام مکمل ورزشی نام گرفته است.این ماده یک اثر جادویی نخواهد داشت. همچنین این ماده میتواند کامل کننده تغذیه ای باشد که ما برای بهبود سلامت و توان بدنی مصرف میکنیم.

دوباره برای باید این سوالات را برای بهبود بهتر عملکرد ورزشی خود بپرسید. آیا شما به اندازه کافی تمرین دارید؟ آیا تمرینات شما شیوه درستی را ادامه میدهد؟ آیا شما به اندازه کافی استراحت میکنید؟ آیا شما اضطراب و پریشانی دارید؟ آیا شما مواد غذایی را به درستی مصرف میکنید؟ و ...

چه میزان پروتئین Whey برای بهبود ورزشی نیاز است؟

این پروتئین ها معمولا در بسته های دو نیم پوندی به فروش میرسند. در صورت نیاز حتما این محصولات را از شرکتهای معتبر تهیه نمائید. در درجه اول از سالم بودن و ماهیت ان اطمینان حاصل نمائید. 

هر وعده پروتئین Whey میتواند در 25 گرم خلاصه شود. برای مردانی که تمرینات شدید برای ساخت عضله را دنیال میکنند گاهی تا مصرف 150 گرم در روز نیز دیده شده ولی برای افراد معمولی این میزان برای یک وعده در روز و بعد از تمرینات کافی به نظر میرسد. در صورت نیاز بیشتر باید آن را در وعده های مجزا از روز مصرف کنید 

توجه مهم: مصرف بالا و روزانه این مکمل میتواند پرکاری شدید در کبد و عوارض بعدی را ایجاد کنید.

شرکتهای مهم سازنده پروتیئن Whey:

http://www.wheyprotein.com/

www.allwheyprotein.com

از شرکتهای پشتیبان و یا سازنده  این مکمل در ایران اطلاعات مستندی و جود نداشته برای همین از ذکر شرکتهای ایرانی خود داری کرده ایم

کلیه حقوق این مقاله مربوط به مجله آریامهن بوده و هر گونه انتشار بدون ذکر منبع پذیرفته نیست

1- branched-chain amino acid

Comments (2)Add Comment
...
written by morteza, April 22, 2009
سلام
ميخواستم بدونم اگه بخوام يه پروتئين وي خوب و اصليشو گير بيارم كجا بايد مراجعه كنم
من اهل بابلم
ممنون
report abuse
vote down
vote up
Votes: +0
...
written by mx, April 28, 2009
عالی بود
report abuse
vote down
vote up
Votes: +0

Write comment
bold
italicize
underline
strike
url
image
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
smaller | bigger

busy
Last Updated ( Friday, 03 October 2008 03:43 )  

پر بیینده ترینها

تبلیغ ویژه

http://iranianmalezi.com/images/stories/ebayads.png

تازه ترین ارسالها

ورود اعضا

نظرات بینندگان

اهرام مصر – قدمت ، چگونگی ساخت و دلی...
خانم مهین فرعونیان از قبل از شروع این عصر یعنی در زمان آتلانتیس بود...

ye soal az nevisandeye in matn
ba salam va khaste nabashid babate in webe zibaye shoma.mikhastam bedunam shoma ke in matlabo az hrame mesr gozashtid mish...

دانلود رایگان کتابهای کامپیوتری
www.abonan.persianblog.ir سلام با dnl reader باز میشه؟

سراب ادامه تحصیل در مالزی
سلام من تا ماه آذر دانشگام تموم میشه و می خوام واسه ارشد اقدام کنم ...

زندگینامه کورش کبیر
زندگی مثل یه دیکته:هی غلط مینویسی هی تصحیح میکنی غافل از روزیکه داد ...

مصرف کراتین بلی یا خیر
dastet daard nakone... mokhtasaro mofid bud...

مصرف کراتین بلی یا خیر
دستت درد نكنه... مختصر و مفيد بود

زندگینامه کورش کبیر
خیلی زیبا بود بچه ها راجع به خشایار شاه بنویسید مرصی [

حکایت زندگی عاشقانه به زبان تصویر
گهی زین به پشت و گهی پشت به زین. ولی من خودم معتقدم که نه زن سالاری خو...

حکایت زندگی عاشقانه به زبان تصویر
گهی پشت به زین و گهی زین به پشت. ولی نه مردسالاری خوبه ونه زن سالاری :...